Днес ви питаме: Повръща ли ви се от Crowfall?


Създателите на Crowfall решиха да станат поредните, разбиващи света на MMO игрите с концепцията си за новата си игра. Тактиката им да поддържат интереса на гейминг обществото към себе си от типа на "час по лъжичка" започна да ме дразни. Представете си най-вкусния и сладък мед. Представете си да ви дават от него на всеки час по лъжица. Много скоро ще ви се доповръща от него. 

Само през тази седмица ни обявиха, че започват Kickstarter кампания. След това обявиха началото й. След това ни представиха още три нови архетипа за играта -  Champion, Druid и Ranger. Сега ни представят concept art, създаден от двата добре познати "Game of Thrones" художници. 

Marc Simonetti е художник на корици за книги, познат с работата си по романите "Song of Ice and Fire", "The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones" от George R.R. Martin, Elio Garcia и Linda Antonsson. 



Той е създал серия от картинки за Crowfall, първата от която ни бе показана. На нея може да видите и новите архетипове, които ни бяха обявени вече - Legionnaire, Druid, Ranger и Templar. 

Mike S. Miller е художник на комикси, познат с работата си по "Hedge Knight", което е серия от комикси адаптирани по романите, написани от George R.R. Martin. Това трябва да ни напомни, че Crowfall ще ни зарибява със сюжет и визия, напомнящи ни "Игри на тронове". 

Не ме разбирайте погрешно! Идеите на създателите за Crowfall са блестящи. Играта вероятно ще е много добра и като изпълнение. Не случайно Kickstarter кампанията им е повече от успешна - повече от половината пари от обявената цел от 800 000 долара бяха събрани за броени часове. Феновете дариха почти 500 000 долара за създаването на играта!!!

Само че на мен ми идва в повече. Препълних се и скоро ще повърна. Днес ви питаме: Повръща ли ви се вече от Crowfall?

Ако пък не знаете все още какво е Crowfall, прочетете превюто ни!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 коментара :

  1. честно казано когато видях, че отново пускате статия за Crowfall ми се повдигна.

    ОтговорИзтриване
  2. The game will be amazing and this is the way to promote her!

    ОтговорИзтриване
  3. Нека я пуснат, пък тогава да видим колко е добра. Преди време така ни надуха главите с Eerquest Next и все още чакаме това "чудо", а след него се появиха още много кандидати за "невиждани и нечувани" MMOта

    ОтговорИзтриване
  4. Идеята за умиращите светове е отлична. чакам играта с нетърпение

    ОтговорИзтриване
  5. Като всяко прехвалено нещо ще е пълен shit

    ОтговорИзтриване
  6. Нищо ново под слънцето. Поредния събери чарк :(

    ОтговорИзтриване