Masthead Studios: Феновете са нашето вдъхновение !


Създателите на забавния български шутър Guns and Robots - Masthead Studios - бяха номинирани в три категории на Game Connection Europe. Свързахме се с Лина Данданова, PR мениджър на компанията, която бе любезна да отговори на нашите въпроси.

- Разкажете на нашите читатели за категориите, в които сте номинирани,  и повече подробности за конкурса!

- Играта ни Guns and Robots е номинирана в три категории на международния фестивал Game Connection, сред които са : Най-добра Desktop / Downloadable игра, Най-добра Casual игра, Най-добър арт. Самият конкурс е една невероятна възможност за независими разработчици като Мастхед Студиос да се срещнат с други професионалисти в областта, да разширят своята мрежа и да покажат своите игри пред огромна аудитория.

- Какви са очакванията Ви?

- Самите номинации надхвърлиха очакванията ни, но се надяваме да привлечем интереса на нови партньори и да представим скоро Guns and Robots на още по-широка аудитория от играчи.

- Какви са намеренията на компанията за бъдещето?

- Работата по Guns and Robots ще продължи. Планирали сме много нови фичъри за нашите фенове и ще се стараем играта да е все така актуална и да остане любима на всички, които я играят.

- Преди време разкрихте за първи път пред нас, че готвите нов проект и действително по-късно на бял свят излезе вашата игра JellyTunes: Castles, предназначена за iPhone, iPad и iPod touch. Готвите ли някакви други приятни изненади?

- Имаме планове за нови игри, но е много рано да бъдат обявени официално.

Masthead Studios ще се конкурират с френското студио Area Effect, което получи четири номинации за играта си Izle. По четири номинации получиха Hero Craft от Русия за Warhammer 40.000: Space Wolf, Mild Mania LTD. от Турция за Darklings, osao Games от Дания за Chronology и Illusion Group&Riccardo Boccuzzi от Италия за Perfect Circle. 

- Шутърът Guns and Robots излезе в Steam, което е друг Ваш голям успех. Какво ново да очакват феновете на играта?

Благодарим на феновете за този успех и за невероятната подкрепа, която получихме на Steam Greenlight . Феновете на играта могат да очакват тя да тръгне на още няколко езика. Получихме много писма във връзка с гейм турнири и много бихме искали да зарадваме феновете с този нов фичър, както и с "Territory Conquest". Естествено, ще се стремим играта да има нови ъпдейти с нови оръжия, части и предмети, карти и нови гейм модове.

- Какво вдъхновява разработчиците от Masthead в ежедневната им работа?

Нашите фенове и техният ентусиазъм са това, което е най-силният мотиватор за нас. Изключително сме благодарни и признателни за подкрепата им и ще се стремим да продължаваме да развиваме и подобряваме играта заради тях!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар