Турнир Rumble in the West: Европа против Америка


Турнир по World of Tanks се провежда днес 25 октомври в полския град Познан. Там се срещат най-добрите отбори от Западна Европа и Америка — Rumble in the West.

В продължение на месец най-добрите играчи от европейските и северноамериканските региони се сражаваха за възможността да участват в Rumble in the West.

Квалификациите излъчиха по два отбора от всеки регион, които на 25 октомври ще се срещнат в битка за наградния фонд от 50 000 долара. Европа ще бъде представена от отборите  Турнир по World of Tanks ще се проведе на 25 октомври в Познан. Там ще се срещнат най-добрите отбори от Западна Европа и Америка — Rumble in the West.
В продължение на месец най-добрите играчи от европейските и северноамериканските региони се сражаваха за възможността да участват в Rumble in the West.

Квалификациите излъчиха по два отбора от всеки регион, които на 25 октомври ще се срещнат в битка за наградния фонд от 50 000 долара. Европа ще бъде представена от отборите  VPRO и  SB.

Също така в рамките на турнира ще се състои Мач на звездите. Два отбора от двата региона, всеки от който се състои от играчи, определени от зрителите като най-добри, ще се сблъскат, за да изяснят кой е по-добър - Европа или Америка VPRO и  SB.

Също така в рамките на турнира ще се състои Мач на звездите. Два отбора от двата региона, всеки от който се състои от играчи, определени от зрителите като най-добри, ще се сблъскат, за да изяснят кой е по-добър - Европа или Америка. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар