Warface ще ви отправи на мисии в Сибир

Warface Сибир

Сибир! Само като чуем тази дума и замръзваме. След горещото лято Crytek са решили да ни разхладят и да ни отправят на мисии в Сибир  с военния си шутър Warface. Разработчиците са създали зимния сетинг в отговор на запитванията на играчите, които искали карти с подобна окраска. 



През ноември всички ги очаква съвършено нова и сложна PvE-мисия, състояща се от три действия, които естествено ще се развият в Сибир! 



По сюжета на мисията, службата за спътниково разузнаване на Warface е открила, че някой е монтирал мощна защита от наблюдение в района на сибирските лесове. Даже и с най-новите технически средства не е станало ясно, кой именно стои зад това. Отряд от елитни бойци трябва да се отправи до секретната крепост на врага и да изясни, какво се крие там.

Това е първата северна територия в играта. Източник за вдъхновение на художниците от Crytek е била планината Алтай. По пътя към целта играчът ще трябва да се сблъска не само с врага, но и със студа, снега и виелиците. 





Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар