Започва закритият бета тест на Civilization Online


Създателите на ArcheAge - XLGames - съобщиха, че на 25 ноември ще стартира закритият бета тест на новата им игра Civilization Online. 

Играта се очаква да е Free-to-Play. Тя е създадена с енджина CryEngine 3 от Jake Song, отговорен за появата на такива игри като ArcheAge и Lineage II. Всeки играч ще командва индивидуален герой, а не цяла армия. Вместо клас играчите ще избират кариера. Така например ще може да се занимавате с изследвания, да създавате нови технологии, да строите сгради, да водите война или да шпионирате. 

Civilization Online ще бъде sandbox MMORPG и играчите ще могат да строят всякакви структури, включително цели градове . С вътрешен дизайн обаче няма да можете да се занимавате, но за сметка на това може спокойно да работите по екстериора. Оръжията, дрехите, доспехите ще бъдат създавани от играчите. 

В играта ще има и атаки на градовете, а всяка седмица ще се появяват нови карти, които трябва да бъдат изследвани от играчите, за да разширят своята цивилизация.  

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар