Показаха в ново видео магьосницата Вивиън от Dragon Age: Inquisition


Electronic Arts и Bioware пуснаха нов трейлър, представящ магьосницата Вивиен от Dragon Age: Inquisition. 


"Вивиън е маг. Тя е официалната чародейка на имераторския двор, уважавана, но и опасна. Всеки маг е способен да унищожи враговете си с огън или лед. Вивиен обаче прави това със слово, политически и социално. Смъртта от лед или огън може да ви се стори най-мекия от вариантите." 

Наричат Вивиън "желязната лейди"  — "мадам дьо Фер", и тя напълно оправдава това прозвище. Тази опасна жена, предводител на магове и официална чародейка на имераторския двор, се е издигнала до това си положение чрез комарство и изкусни политически игри. Тя не търпи тези, които се изправят на пътя й, нито тези, които се опитват да ограничат влиянието й, нито своите колеги магове, които мълчаливо я мразят и се опитват да я отстранят. Вивиън ще се опита за върне реда в този луд свят, не забравяйки естествено да остане на лидерската си позиция, когато всичко се върне в руслото си.

Dragon Age: Inquisition излиза на 20 ноември 2014 г.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар