Какво ново от G-Star 2014 - видео от Tree of Savior, геймплей на Lineage Eternal и още


Конференцията G-Star 2014 в Южна Корея върви с пълна сила. Вече научихме за новите мобилни игри на NCSoft - AION Legions и Blade and Soul.


Tree of Savior

Nexon показа нов геймплей трейлър на предстоящата MMORPG Tree of Savior. Играта се разработва от IMC Games. Графиката ни напомня на друга тяхна популярна MMOPRG Ragnarok Online. Играта ще излезе през 2015 г. и ще се издава от Nexon в Корея.  




Lineage Eternal Online 

Същата компания публикува нов геймплей трейлър и голямо количество скрийншотове на битка с бос по време на изложението G-Star 2014. Първият закрит бета тест на Lineage Eternal Online е планиран за първата половина на следващата година. 




Civilization Online 

Civilization Online също пусна промоционален трейлър, свързан с втория им закрит бета тест. В него може да видите строителството. Трейлърът демонстрира как група от играчи строи мост над скалите. Освен това ще видите и битк между две цивилизации както и обсада. Играта ще се издава от 2K Games и ще бъде публикувана първо в Южна Корея. 




ROHAN: The Conqueror

PLAYWITH Inc. публикува моменти от своята нова MMORPG ROHAN: The Conqueror. Играта ще е фокусирана към развитие на армии и завладяване на нови земи. 


Sudden Attack 2 

Nexon разкри и новия си сайт за новата си MMOFPS Sudden Attack 2. "Еволюцията на No.1 FPS" е слогана на Sudden Attack 2.  



Preta

Nexon ни поднесе и друга изненада - нова 3D action mobile game Preta. Действието в играта се развива в средновековен фентъзи свят и ни представя PvP в реално време и дънджън система. Планирана е да излезе през първата половина на 2015 г. 



Mabinogi Duel

NEXON пусна 5 нови видеота за тяхната картова стратегическа игра Mabinogi Duel. Mabinogi Duel е предназначена за мобилни устройства. В играта ще е позволена размяната на карти между играчите и ще представи Arena, Random Draft Challenge и 1:1 real-time PK с приятел.



Nexon ще започне първата закрита бета на 26-ти ноември и ще завърши на 2 декември. Набирането на тестъри започва от днес.  

Източник: 2p.com
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар