Големът - новия герой в The Witcher Battle Arena


Разработчиците на серията игри The Witcher, The Witcher 2: Assassins of Kings и The Witcher 3: Wild Hunt представиха новия герой за новата си MOBA игра The Witcher Battle Arena. Това ще е големът.

Ние не знаем много за това древно същество. Откъде идва? Каква е целта на съществуването му? Единственото, което знаем със сигурност е, че това е безмилостна машина за убиване, която смесва физическите с магическите атаки. 

Пасивното му умение, Каменна броня (Stone Armor ), му позволява да влезе в мелето, притежавайки повече броня и магическа защита, колкото повече стои в битката. 

Summon Gargoyles - Първото умение на голема е да призове гаргойл, който се приземява на земята, причинявайки поражения на всички в своя радиус и ги забавя. След това създанието започва да преследва най-близкия враг и когато го достигне се взривява, нанасяйки му още по-големи поражения. 

Stone Pillar - това умение е идеално за контрол на противниковите движения. Големът удря по земята с цялата си мощ, причинявайки малък трус и процеп, който продължава да разцепва земята, като изблъсква враговете встрани. Накрая от земята изскача стълб, който нанася големи поражения и разхвърля враговете във всички посоки. 

Contravention -специалното умение трябва да се ползва много внимателно. То е лесно за използване - само трябва да натиснеш бутона, но по-важното е да избереш най-правилния момент. Когато се използва, Големът се взривява на парченца, които започват да се въртят с огромна скорост, привличайки всички врагове в центъра. След кратък момент, Големът експлодира отново, само за да се реконструира отново, нанасяйки големи поражения на враговете, като при това регенерира 40% от цялото си количество живот.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар