World of Tanks: С 9.4 идват промени в режима Strongholds


Нови промени се задават за режима Strongholds (в руската версия Укрепрайоны) с ъпдейт 9.4 в World of Tanks. Вече ще можете да нападате укрепленията на други кланове и да ги грабите. Ще получавате и бонуси от строителството на здания. 

При достигане на максималното ниво на своето Укрепление ще получавате: 


  • +50% кредити за бой;
  • +100% опит на екипажа за бой;
  • +50% опит на танка за бой;
  • +100% свободен опит за бой;


На 10-то ниво "Канцеларии" можете не само да спечелите 600 000 сребро, но и да получите 1000 злато или седмичен премиум акаунт. 


Особености на битките за Укрепленията:

Отбраната на укреплението ще се провежда във фиксирано време, което се избира от собственика му. Планирането на атаките е възможно за 2 седмици напред. 

Функцията "Примирие" ще позволи да се избере почивен ден, когато е невъзможно да бъде извършено нападение на укреплението ви. Възможността да атакувате остава. 

Функция "Неутралитет": можете да планирате период (отпуск), когато атаката срещу укреплението ви е невъзможно. 

Вие ще можете да нападате максимум 4 клана на ден. Ще се защитавате само от един клан в едно нападение на ден. 

Можете да нападате един и същи клан само един път седмично.


Обърнете внимание:

Възможността да атакувате укрепленията ще бъде включена седмица след излизането на 9.4. Това е направено, за да могат клановете да развият строителството си над 4-то ниво. 

Атаката и защитата на Укрепленията ще се провежда само на техника 10-то ниво във формат 15 х 15 с 10-минутна продължителност на боя. 

Ще има 2-седмичен период, през който отборите няма да получават наказание, ако не излязат в бой за укрепление. За началото на налагане на наказанията ще бъде съобщено допълнително.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар