Морски битки ни чакат с ъпдейт 1.7 в руския ArcheAge


Ъпдейт 1.7 се задава за руските сървъри на сендбокса ArcheAge. Особено внимание е отделено на съдържанието, свързано с морските битки и PvP. Тези, на които Кракен вече им се струва жалко чудовище, ще трябва да преразгледат виждането си. Издателите от Mail.ru ще ни разкажат в серия публикации, какво ни чака с новия ъпдейт. Първата от тях е посветена на събитието "Окото на бурята", в което играчите ще трябва да покажат уменията си в мореплаването и да се преборят с морската стихия за ценни трофеи. 

Всеки ден в 21 ч. московско време във всичи големи градове и до фаровете на Иза ще се отварят портали към мястото на събитието: "Архипелага на потъналите кораби". Там може да попаднете самостоятелно - архипелагът се намира северно от Острова на Свободата и е достъпен за всеки. Докато го изследвате обаче, трябва да бъдете особено внимателни - тук бушуват мощни торнадо, които могат да преобърнат лодката ви. Тук е недостъпен и полета на глайдерите, така че ще разчитате само на уменията си в мореплаването.

Бурите са една част от опасностите. Кракен е атакувал един от фаровете, намиращ се в центъра на архипелага. Задачата е ясна: Кракен трябва да бъде унищожен. Той е познат на играчите - 55-тониво с 1 800 000 точки здраве. Поражения можете да му нанесете само с корабните оръдия, тъй като към обикновените оръжия е неуязвим. Сериозна пречка ще се окажат и другите играчи, тъй като събитието ще се се прведе в открита за PvP локация.

След победата над Кракен ще трябва да възстановите повредения фар, активирайки пътеводната звезда на Иза. Това ще ви отнеме време и може да бъдете прекъснати от враговете, така че този, който активира Звездата трябва да бъде добре охраняван. На островчето има оръдия, които ще ви послужат за защита, те нанасят сериозни вреди на противника.
Ако активирате успешно Звездата, светлината на фара отново ще заблести и на играчите ще им се открие родното място на Друз маринита, от което в течение на 2 часа може да приготвите особени товари - по един на всеки. Прекупвачите на Острова на свободата с радост ще ви платят до 200 злато.

Ценният товар ще е цел за пиратите и разбойниците. При предаване на откраднат товар, те ще получат 80%, а 20% този, който го създал. Ако товарът бъде загубен в битката, той ще изчезне след половин час. 




Близко до фара на острова е разположен флаг, който ще дава полезна благословия: повишаване на пораженията, нанасяни от корабните оръди и увеличение на нивото на определени умения от всички специализации. От бафа ще се възползват само героите, победили в събитието. Продължителността му ще е три часа, а ако героят загине междувременно, бафът изчезва.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар