Cabal II: Запиши се за бета тест !


Cabal II ще излезе през следващата година и ESTSoft започна записванията на участниците за западната версия на играта. Играта използва графическия двигател CryEngine III, което ще изисква по-добра машина за игра, макар че разработчиците твърдят, че са търсили баланс и играта ще може да върви и на по-ниски системни изисквания. Уменията на героите ще са насочени повече към Area of Effect (AoE). Предвиждат се и множество маунтове за придвижване в света на Cabal II като първият ще можем да получим още на десето ниво. Класовете ще бъдат разделени на мъжки и женски пол, като тези за близък бой са привързани към мъжете, а останалите за дистанционен - към женските герои. 




Основната PvP система е насочена към конфликта нация срещу нация (nation vs nation conflict). Предвиждат се сражения 40 Vs 40 и 20 Vs 20, като ще бъдат добавени и арени. В играта няма да има открито PvP и PK (player kill). Натрупаните точки в PvP ще се използват за придобиването на екипировка, която ще бъде по-добра от тази, която може да получите в PvE активностите.

Само преди дни бе пуснат сайт, представящ главните особености на Cabal II. 

Освен заявка за участие в бета тестовете, може да се запишете и за първия фокус тест, който ще се проведе на 19 декември. 



В играта ще може да ползвате различни видове костюми за героите си, които ще изглеждат твърде предизвикателни. Може би поради това Cabal II ще е игра за възрастни (18+).





Класове


Cabal II: The Neoforce Era е сикуел на популярната MMORPG CABAL Online. В нея ще може да изберете между 6 класа: Warrior, Force Blader, Force Archer, Force Shielder, Wizard и Priest.



Warrior е клас, предназначен за близък бой. Той е въоръжен с меч, предназначен за двете ръце. Облечен е в броня.

Ниво на трудност: 2






Force Blader

Force Blader е клас, който използва различни техники за близък и дистанционен бой. Облечен е в кожа и е въоръжен със сабя.



Ниво на трудност: 4


Force Archer



Force Archer специализира в стрелбата от далеко. Въоръжение лък, бластер. Облекло: кожа.



Ниво на трудност: 5


Force Shielder 


Това е танкуващия клас в играта, който се хвърля в мелето и защитава съюзниците си. На видеото е показан с два щита. На официалния сайт е написано, че е облечен в кожа, но вероятно става въпрос за грешка, тъй като обикновено тези класове са в тежка броня. На фен сайтовете е обявено, че е въоръжен с щит и голям меч.



Ниво на трудност: 2


Wizard


Wizard е магически клас, владеещ стихите - огън, лед, позволяващ му да налага контрол и да атакува от разстояние. Въоръжен с магическа сфера или жезъл, облечен в нормално облекло. 

Ниво на трудност: 2


Priest


Priest е лекуващия клас, защитаващ себе си и съюзниците си от негативни влияния. Облечен в леко облекло, въоръжен с кристал. 
Ниво на трудност: 1





Подземия

За сега в Cabal II са представени няколко дънджъна. Frostrock Forest e дом на расата Mongler. Тук трябва да издирвате изчезналата дъщеря на местен жител.





Lupur’s Excavation Site
Това е главната база на Lupurs, а вие трябва да спрете техния лидер в откриването на мощен артефакт. 




Hall of the Recluse
Древен дворец, заровен под пясъците на пустинята, а вие трябва да открието, който планира да използва тайните му и да го спрете.




Heavenly Citadel
Някога любим дом за отдих на Empress. Бившите стражи са се покварили и трябва да бъдат спрени.



Бойни полета

На сайта са представени две бойни полета (Battlefields) вероятно предназначени за PvP сраженията Forgotten Desert Temple и Castle Vortex. 





Умения

Уменията на различните класове ще се навързват в последователност. При идеален тайминг ще ни се откриват комбота.







Разработчиците обясняват, че верижното комбо от първата Cabal ще бъде променено. Първоначално тази система е била въведена и в Cabal II, но разработчиците са решили, че играчите твърде много се фокусират върху тази част от геймплея, игнорирайки останалите елементи и играта в група. Cabal II е създадена като традиционна MMORPG и комботата не представляват цялата игра. 

От представеното по-долу видео се вижда, че има въведено т.нар. ultimate умение, което тук е наречено Finish Blow - силен, мощен и взривен удар, който може да реши битката, използван в правилния момент:



Системни изисквания за Cabal II, базирани на корейската закрита бета:

Минимални:                                              Максимални:
CPU Intel Dual Core 2.0Ghz or higher     Intel Quad Core 2.5Ghz 

RAM 2GB or more                             4GB or more

VGA Geforce 9500GT or higher / RAM 512M        Geforce 9800GT or higher / RAM 1G 

HDD 25G or higher

DirectX DirectX 9.0c

OS WINDOWS XP, VISTA, 7             VISTA, 7 (64bit)

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар