"Разцветът на Поднебесната" идва в руската Age of Wushu


Поднебесната ще разцъфти с новия експанжън в руската версия на Age of Wushu, наречена "Легенды Кунг Фу" (легендите на Кунг Фу). Преди половин година в играта се появи "Легендарният свитък", а ето че сега пристига "Разцветът на Поднебесната". Това допълнение вече е добавено в Китай, а в европейската версия Age of Wulin бе добавено "Wisdom is a journey". 

"Разцветът на Поднебесната" идва в руската Age of Wushu на 22 декември. С това допълнение в играта ще бъдат добавени уникалната система на метеорологичното и календарното време. Дъжд и мълнии, пясъчни и снежни бури, мъгла и сумрак ще се появяват в играта. Нощта ще сменя деня.
Играчите вече ще имат възможност да променят принадлежността си към дадена школа, но ще трябва да преминат през определени изпитания и да отговарят на съответните условия. Към шестте школи ще се появят и шест нови фракции. Всяка една от тях има своя история, уникални умения и определена репутация. Можете да изберете и самостоятелния път на отшелника без да принадлежите към някоя школа.

Вижте трейлъра!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар