ArcheAge: Преоборудвай кораба си с 1.7 !


В ArcheAge се задава ъпдейтът 1.7, който ще донесе редица промени в сендбокса, поради което издателите на руската версия продължават със серията публикации. Днес те ни запознават с възможността за преоборудване на корабите, правейки ги по-бързи и маневрени. 

Можем да ги снарядим с мощни оръдия, а ненужното да изчистим от бойния си, морски съд.

Всеки предмет, който поставим на кораба, влияе на неговите параметри - здраве, устойчивост, тегло, способност за таран, бордова защита, скорост, скорост на завоя и т.н. Снаряжението може да бъде подобрявано или пък да намалим някои негови характеристики: например, при използване на платна, които ни позволяват да плаваме по-бързо, ще ни се наложи да пожертваме маневреността, а по-яките мачти ще влияят на теглото. 

В играта ще бъдат достъпни за замяна:

оръдия - всяко със своя скорост на презареждане, далекобойност;
платна;
мачти;
носови фигури, някои от които дават възможност за ползване на особени умения, някои увеличават значително характеристиките на кораба ви. 
трапове;
товарни съндъци;
рулеви устройства, влияещи на маневреността на кораба;
телескопи, ехолоти, сонари, жироскопи;
осветление;
бордови камбани;
ускорители за катери.




Морските сражения ще станат по-сложни, а възможността да преоборудвате кораба ще стане важна част от изграждането на тактиката за битката. Така например с хапуна ще можете да се прилепите за вражеския кораб и да не му позволите да избяга от боя. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар