Armored Warfare: 500 000 се записаха за бета тестовете


Armored Warfare се оказа една от най-очакваните игри на военна тематика. Любителите на танковите битки нямат търпение да подпишат договорите си и да се впуснат в сражения. Над 500 000 души са се записали за участие в бета тестовете, съощиха разработчиците. По този повод те пуснаха ново видео, с което да ни демонстрират, защо тази игра е толкова очаквана.




Освен това сайтовете както на англоезичната версия, така и на рускоезичната придобиха нов вид, а информацията която може да намерите там значително се е увеличила. Издателите в Русия вече продават и комплектите за ранен достъп.

Ако искате да четете новините за Armored Warfare на български език, няма проблем. Посетете българската фен страница на Armored Warfare!


В Armored Warfare  ще има танкове от 50-те години на миналия век до началото на този - вече има T-80, Leopard 2A5, Challenger 2 и др. Бойните машини са различни - основни бойни танкове, лекобронирани джипове и самоходна артилерия от различни държави. Представена е техника, произведена от Русия, САЩ, Великобритания, Германия и др.
Играта ще се отличава с добре замислена PvE кампания. PvE мисиите ще са възможност да вземете участие в мащабни сюжетни сражения заедно с приятелите си и да подобрите своите бойни навици, да се научите на екипна работа и да получи награди за изпълнението им.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар