Neverwinter: Грабвайте шейните!


Neverwinter ни посреща отново с пищните зимни тържества в китното, планинско селце Twilight Tor. Всички сме поканени от гостоприемния му кмет на традиционния вече фестивал, който ще започне на 19 декември и ще продължи до 9 януари 2015 г. Естествено, че ще има подаръци! Как без подаръци на фестивал! Как и без различни игри и празнични боеве! 
Празникът Симрил е посветен на зимното слънцестоене и падането на най-дългата нощ е отличен повод за добро настроение и бурни веселби. Починете си от безкрайните сражения с драконите в Neverwinter и се отравете в планината! Там в малкото, сгушено в белите пелени на снега селце  Twilight Tor започва купона. Всеки ден ще получавате по един Starlight Voucher от майстора на подаръци Starlight Giftmaster. Ваучерите обменяйте за Starlight Parcel, които ще ви дадат ценни подаръци.


Какво е фестивал без игри и забавления?

Както през миналата година, така и през тази ни очакват вълнуващи спускания по пистите, снежни битки и риболов. 



Какво по хубаво от това да починеш от сраженията, заставайки с въдица в ръка над изкопаната дупка в леда на езерото Glorfindar?  Грабвайте въдиците или са изработете нова по-добра. Поставете кукичките на влакното и се отправете към Glorfindar! Там ви очакват изкопаните вече дупки в леда и други рибари. Състезанията по риболов са чудесен начин да спечелите наградки. 



Надбягването по ледените писти е друго, чудесно преживяване. Мятайте се на шейната и се включете в леденото рали. Нямате шейна? Никакъв проблем, просто се спуснете - пеша, на кон или на гърба на глиган, а може просто и пешком.
Monsters on Ice - Посрещнете чудовищата върху леда и се опитайте да победите колкото се може повече Frost Goblins, Ice Trolls и Rimefire Golems, за да попаднете на челно място в класацията, което ще ви донесе ценен приз. 



Star Gazing - насладете се на зимното небе над планината, вижте съзвездията през огромния телескоп и докоснете звездите с ръка, за да получите личен благослов. 
Simril Lightcrafting - събирайте Lights of Simril и ги обработвайте. Изработвайте различни зимни вещи със специалната, зимна професия. Можете да получите качествена въдица и кукички от качествен материал за риболова. Освен това може да си направите сам един куп фоерверки, конфети и много още неща. 

Не забравяйте да разгледате и фен страницата на Neverwinter България!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар