Започва Occupation War в SEVENCORE!


Webzen съобщи, че се задава нов експанжън за MMORPG SEVENCORE, която бе пусната в началото на ноември. Той ще се нарича Occupation War и с него в играта ще бъдат добавени нови бойни полета на английския сървър Balmung. 

Тези, които се включат в боевете за Tillau и Crimson Plateau ще спечелят Victory Points (VP). Victory Points ще се използват за закупуването на мощни оръжия, брони и даже маунтове от PVP търговците. Макар че тези предмети обикновено се ползват с успех в битките играч срещу играч, те също така са подходящи и за PvE. Така новите бойни полета ще са отличен способ да се екипирате добре. 

Също така гилдиите ще могат да се състезават помежду си всяка седмица в събота. Те ще трябва да завладеят определена област, за да събират данъци и такси от нея. 

В SevenCore се набляга на системата от маунтове (различни животни за езда). Тук те освен, че ще ви транспортират, маунтовете ще ви помагат в боя като компаньони. В играта ще можете да водете бой върху маунта си. 

Играта преди време се издаваше от GALA, но през март м.г. те обявиха, че я закриват.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар