Какви ще са Reaml vs. Realm битките в BLESS?


В MMORPG BLESS се проведе втората закрита бета, по време на която бе представено PvP съдържанието, тип Reaml X Realm. Както знаем в света на играта са противопоставени две нации - Hieron и Union. От една страна в BLESS текат вътрешни, междуособни войни, а от друга - продължителна война между двете фракции.


Nation vs. Nation




Едно от бойните полета за този тип боеве е предназначено за 200 срещу 200 играча. Включена е и обсада. Една от нациите държи под контрол т.нар. guardian stone, разположен в средата на полето. Другата нация губи своя защитен щит и обсадата започва. Атакуващата страна трябва да разбие портите и да убие боса, който е господаря на замъка. По време на битката една от страните може да получи мощен баф, убивайки неутрално NPC, Mysterious Tree Spirit.



Другото бойно поле е в отворения свят и няма ограничения за количество участници. То е достъпно за всички и включва бази, които трябва да бъдат завладени. Завладявайки дадена база, вие откривате точка, в която да се възкресяват вашите съюзници и можете да призовете неигрови персонажи на помощ. Играчите, които участват в тези битки, имат възможност да получат Honor Points, с които да си купят качествена екипировка.  





City States vs. City States

 Всяка нация е разделена на няколко градски области, управлявани от Лордове за нацията Hieron или Губернатори за Union. Има два начина да станете Лорд или Губернатор - когато дадена гилдия набере нужните точки на влияние (influence point), гилд лидерът може да управлява дадената област. Играчите могат да предизвикат настоящия управител в битка за трона и властта. Останалите играчи могат да изберат на чия страна да се включат - да подкрепят настоящия управител или пък да застанат на страната на претендентите.  


Patron и Protector

Ако Лорд и Губернатора е управител на дадена градска област, то Patron и Protector са управниците на съответната нация (фракция). За да станете крал трябва да превземете столицата на съответната държава. Съответно останалите Лордове и Губернатори могат да вземат вашата страна или пък да подкрепят настоящия крал. 

Patron-ът или Protector-ът от своя страна трябва да призове своите съюзници в защита на столицата. 

Това съдържание е само върха на айсберга. Колкото повече върви разработката на BLESS, толкова повече нови особености ще се появяват. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар