В Skyforge играта не започва с настройка на героя


В Skyforge играта не започва с настройка на героя, стана ясно по време на закрития бета тест в Русия. В началото играчът е обикновен смъртен. 

"Още от първото зареждане на екрана попадаме в столицата. В самото начало на външен вид изглеждаме като римски легионер, облечени в съответната броня и шлем. Тук все още сме обикновени смъртни. Все още нямаме име, а сме редови войник, притежаващ само личен номер. Все още не сме създали героя си, не сме настроили външността му, не сме го назовали. Просто тази възможност ще се появи по-късно, едва когато придобием безсмъртие.", пише в ревюто си Skyforge Bulgaria.



В началото сме отправени на спасителна мисия в град, където трябва да прогоним нашествениците  - вирти. Там ще се сблъскаме с предводителя на тези плъхоподобни същества, но след кратка радост от победата ще загинем покосени от Косата на Смъртта. 

"За да станеш безсмъртен, първо трябва да умреш". От тук започва и нашия път към безсмъртието в MMORPG Skyforge. Едва след като постигнем безсмъртието и се срещнем с боговоте Герида и Флавий, ние ще можем да изберем външността на героя си с множеството опции за къстомизация.

Прочетете по-подробно за системата за оформяне на външността на Skyforge Bulgaria!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар