TERA: Fate of Arun дойде, вижте новия трейлър


Експанжънът Fate of Arun дойде на северноамериканските сървъри на TERA днес. 

С новия експанжън ще бъде увеличено максималното ниво в играта до 65-то, ще бъдат добавени четири нови супер яки дънджъна (единият от които е под водата), а също така ще бъдат добавени нови умения и глифове за отделните класове герои както и нова зона. Ще се появи ново бойно поле. В този режим два отбора ще се изправят срещу вълни от мобове и ще трябва да покажат майсторство, стратегия и екипна работа.

Експанжънът Fate of Arun ще донесе нови умения и свързаните с тях глифове за играчите от 60-то до 65-то ниво. Damage dealers и лечителите ще открият нови и забавни начани да причинят болка на противниците си в битките. Танковете от своя страна пък ще получат допълнителни възможности да държат пълчищата от чудовища под свой контрол.  



Четири нови дънджъна ще открият играчите в TERA, а най-ефектен е Bathysmal Rise, където буквално трябва да се гмурнете под водата, за да го изследвате. 

Sabex Armory се намира в Spring Valley и е за герои 61+ нива. Там ще ви чакат босове с имена: Thoxtia, Thrombfist, Dermestida, Yateveo. Това е огромен подземен комплекс  недалеко от града Highwatch.

Macellarius Catacombs ви очакват в същата местност - Spring Valley. Предназначен е за герои над 64-то ниво. Босовете в него са: Saccaria the Eviscerator, Chimaerus the Mutilated, Barundar, Demokraxus.

Ravenous Gorge е дънджън в Savage Reach и е за герои над 65-то ниво. Босовете там са: Ardentmaw, Forengula, Nimistrix. Това ще е един от най-опасните дънджъни в Northern Arun. 
Bathysmal Rise се намира в Ex Prima и е за геори над 65-то ниво. Босовете, които са в него са с ужасяващите имена: Mephisis, Tantibus, Triune Heart, Fulminar.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар