The Witcher 3: Wild Hunt представи вълшебницата Трис


CD Projekt Red представи Трис - вълшебница и една от основните героини в играта The Witcher 3: Wild Hunt. Това надали ще зарадва феновете, които гласуваха Вещерът да стане най-очакваната игра за 2014 г., след като разработчиците отложиха релийза й за май 2015 г.

Тази млада и талантлива вълшебница е любовница на Geralt of Rivia. Тя се явява един от най-важните герои в света на The Witcher. Може много да се разкаже за живота й и приключенията й - тя е била съветник на крал Foltest of Temeria и е член на тайната Ложа на Вълшебниците. 

Когато Гералт загуби паметта си и забравиYennefer of Vengerberg, Трис стана негов партньор и приятелка. Тя винаги е близка с вещерите от на Kaer Morhen - особено с най-старшия от тях, Vesemir. Трис взе участие в отбраната на Kaer Morhen срещу Salamandra и се присъедини към Гералт в обсадата на замъка La Valette.

Трис е могъща вълшебница, специализирана в изцеляващите заклинания, но е известна и с бойните си умения и мощни защитни бариери.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар