Ще плащаме абонамента си за игрално злато в World of Warcraft?


Blizzard има намерението да въведе в World of Warcraft нова система за заплащане на времето за игра. Според замисъла на разработчиците, абонаментът в една от най-големите MMORPG на нашето съвремие, ще може да се заплаща с игрално злато, съобщи Blizzard на форума на World of Warcraft.


"Ние обмисляме възможността играчите да могат да купуват т.нар. tradable game-time tokens, които да обменят помежду си за злато. Целта е, тези които притежават повече злато, да могат да си покрият абонамента, а тези, които разполагат с по-малко време за игра и не им достига злато да могат да го купуват легално от другите играчи. Подобни системи са въведени в няколко други онлайн игри предлагат и играчите ни предлагат този вариант и за WoW. Ние смятаме, че това е добра идея... "

Играчите и по-рано правеха това, но нелегално. Те се възползваха от услугите на странични проекти, които изкупуваха златото им за реални пари, а после го препродават на други с печалба. Blizzard винаги е била против подобни практики, но сега е намерила начин да превърне тази търговия в легален, свой бизнес, продавайки подобни  tradable game-time tokens в кеш шопа си за реални пари.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар