ArcheAge 1.8 ще донесе промени в системата за строителство


Новият пач 1.8 за ArcheAge ще бъде инсталиран на 14 януари на корейските сървъри. Нека да отправим поглед в бъдещето и разберем, какво ни чака! 

Представители на XLGAMES са отговорили на въпросите, интересуващи играчите. От тях става ясно, че основните промени са свързани с жилищните райони и строителството на къщи. Kang Min, представител на разработчиците, заявява, че преди всичко, това са промени в архитектурата на къщите, започвайки от фермите с традиционните сламени покриви до големите домове, използвайки новите специални възможности. 


Ние искаме да предоставим на играчите възможност за използване на нови стилове, които ще придадат по-разнообразен външен вид и ще разширят функционалностите, допълва Park Jungwoo. Вие можете да използвате даден стил към съществуваща сграда. В зависимост от стила ще се промени и външния вид на вашата къща, обяснява Lee Gahee.


Фермите със сламени покриви също ще могат да бъдат променяни. Така тя може да се превърне от едноетажна в двуетажна. Ще има три стила ферми: ферма за растения, за отглеждане на домашно животно и за добив на минерали. На покрива на фермата може да се отглежда растителност, например кордицепс, който не можете да купите от NPC.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар