Култът към Дракона обсажда Neverwinter


Neverwinter отново ще бъде под обсада. Култът към Дракона събира силите си и се подготвя за атака. Играчите отново ще трябва да отблъснат нападението под командването на General Sabine. 

Обсадата ще започне на 15 януари в 20 ч. българско време.

Да, тя ще се проведе отново, но този път играчите ще имат възможност да получат Dragon Hoard Coins, Dragon Hoard Coffers, както и всички останали предмети, използвани в кампанията Tyranny of Dragons. Те ще ви помогнат да победите Култа към Дракона веднъж завинаги, а също така и да върнете Тиамат в деветте ада. 

Култът ще атакува с всичките си сили. Занаятчиите от Neverwinter са се обединили, за да помогнат в защитата на града. Включете се и вие в охраната им, за да бъдат възстановени защитните съоръжения.


Контраатака

Понякога най-добрата защита е нападението. Отблъснете силите на Култа в мощна контраофанзива.


Атака на драконите

Култът вярва, че притежават верни съюзници - драконите. Neverwinter обаче има теб. Посрещнете драконите пред стените на града и изковете своята слава с кръв и огън.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар