Crowfall предлага вокселна система за разрушаване на светове


Създателите на MMORPG Crowfall публикуваха поредна порция информация за играта. Те разказват, че ще използват системата Voxel Farm, за да могат играчите ...да разрушават светове. 

Какво са вокселите? Представете си свят, изграден от тухли или по-скоро от части за конструктор. Също като в любимата на мнозина Minecraft, но ако в нея и Landmark те се използват за изграждане на светове, то тук ще ни бъде предложено нещо различно. В Crowfall вокселите ще са съвсем, съвсем малки, почти незабележими.


Voxel Farm е технология, която позволява да се създават различни неща от воксели, което означава, че те могат лесно да бъдат разбити на части. С нейна помощ могат да се генерират Светове и много други неща: стени, сгради, скали, каквото си поискате.
Какво ще правят играчите? Да взривяват дупки в стените. Да разрушат кула върху противника си. Да прокопаят тунел през крепостните стени, обясняват идеите си от ArtCraft Entertainment. Воксел технологията буквално дава възможност на играчите да местят планини.



Освен това създателите на Crowfall представиха поредния архетип - Stalker. Той ще играе ролята на Ranged DPS и притежава ловкост, сила и интелект.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар