World of Tanks: Общ тест на новата физика на движение на танка


В рамките на общия тест е достъпен специален клиент за World of Tanks с новата физика на движение на танка, който е предназначен само за игра на тестовия сървър. В ъпдейт 9.7 новата физика няма да бъде въведена.  

Новата физика ще направят поведението на техниката в играта (движение, взаимодействие с другите танкове и обекти на картата) много по-реалистични и разнообразни. 

Купето ще преминава през малки неравности в терена без загуба на скоростта. При приземяване с равномерно разпределение на натоварването на двете вериги и с достатъчна скорост танковете ще могат да прескачат канавки. Завоите ще станат мното по-плавни. Ще се появи контрол над радиуса на завоя. При развиване на необходимата скорост и рязко използване на ръчната спирачка ще може да се направи т.нар. полицейски завой (контрабандистки завой). 
Бързо обръщане при движение назад заедно с използване на ръчната спирачка, скоростта на обръщането ще се увеличи значително. Възможност да контролирате радиуса на влизане в завоя - използването на ръчната спирачка ще позволи да влезете по-бързо в завоя.

Още за различните особености може да намерите на сайта на World of Tanks.

Тестовете ще се проведат на следните карти: 
Westfield
Pearl River
Malinovka
Abbey
Prokhorovka
Mines
Cliff
Himmelsdorf
El-Halluf
Ensk
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар