Платформата Arc Games пуска Star Conflict


Космическата Star Conflict вече може да се играе от платформата Arc Games. Играта е динамичен MMO екшън, позволяващ да седнете зад щурвала на космически кораб и да вземете участие в масови битки на звездните флотилии. 

Галактиката е разделена между войнствени звездни империи и независими групировки. В далечния сектор 1337, който се смята за пуст и безжизнен край на света, са намерени руините на древна цивилизация. Безстрашни наемници и авантюристи от всички краища на галактиката се отправят нататък, за да търсят слава и богатства. 



Това е свят за любителте на PVP и PVE! В играта ви чакат PVP сражения на десетки карти, PVE мисии и куестове за групи или пък самотни вълци, уникален sandbox режим c PVP и PVE възможности, боеве между корпорации за сфери на влияние, стотици кораби с от различен вид и предназначение, 9 тактически роли, стотици модули и възможности за модификации, производство на кораби и модули. 


Особености

Флот под ваше командване

На ваше разпореждане са десетки кораби (от малки разузнавачи до тежки фрегати, въоръжени с оръдия и ракети). С течение на времето може да съберете собствен флот.


Оцеляване в открития космос

Вие може да напуснете станцията си и да се отправите в пътешествие към далечните космически колонии, завладяни от древни раси. Очакват ви мисии, търсене на ценни предмети, създаване на модули и кораби, сражения, пирати и много още.


Избери своя път

Всеки кораб може да бъде подготвен за изпълнение на конкретни задачи: разузнаване, лов на глави, поддръжка на съюзници. 


Войни между корпорациите 

Обединете се с приятелите си в смъртоносна ескадрила от елитни пилоти. Сражавайте се с други играчи, изпълнявайте ПвЕ мисии. Създайте корпорация, участвайте в боевете за контрол над териториите.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар