Crowfall: Артефакти и реликви


Екипът на Crowfall е решил да ни залива с информация за предстоящата си игра. Те натрупаха дарения от Кикстартър кампанията си и вече определиха следваща си цел: при достигане на "летвата" от 1,4 млн. долара те ще ни наградят с реликви, артефакти и ....прасета-касички. Последното беше шега от наша страна - няма да са прасета-касички, а прасета-каравани, т.е. ...четете нататък!

Всеки играч подкрепил Kickstarter кампанията ще получи т.нар. pack pig - прасе, което ще можете да товарите с различни материали (камъни от кариерата, желязо от мината и т.н.). 

Кампаниите ще са основния начин за събиране на материали и редки ресурси, които да използвате за Вечните Кралства (Eternal Kingdoms). Кампаниите също така ще са източник за артефакти и реликви. Тези предмети играчите могат да спечелят, участвайки в Кампаниите.

Артефактите и реликвите ще ви дават благословии, които представляват влиянието на древната магия и божественото благоволение. Тези благословии работят по същия начин като пасивната тренировка: те винаги са "On" без значение, в кое кралство или кампания сте се отправили на пътешествие.
Благословията е пасивно заклинание (вид бъф), което играчите могат да изберат въз основа на артефактите или реликвите, до които имат достъп. Благословиите са например: "увеличение на скоростта на изучаването на Стрелбата с лък с 1%" или: "увеличение на скоростта на събирането на дърва с 5%".
Има максимално количество от благословии, които можете да ползвате за вашия герой едновременно (понастоящем 3 за герой). Събирайки повече артефакти и реликви вие ще разполагате с по-богат избор, но пък героят ви може да ползва само три активни. 

Каква е разликата между реликва и артефакт?

Артефактите са типични награди за гилдиите, а реликвата е за играча.

Артефактите може да получите при спечелване на дадена Кампания. Те имат голямо значение - нещо като Световна купа по даден спорт. Те озаряват вашето Вечно Кралство и ще доставя благословия на всеки играч, който притежава земя в това Кралство.

Реликвите предлагат подобни благословии, но само малко количество играчи могат да се възползват от тях. Те ще се разполагат в градовете или селата на вашето Кралство. Реликвите могат да се печелят при участие в Кампаниите или да ги създадете сами, използвайки редки реагенти (крафт).

За да активирате реликвата или артефакта, трябва да го поставите в съответната сграда в Кралството на вашата гилдия или пък личното ви Кралство. 

Всеки артефакт или реликва има ограничено време на действие. Когато благословията изтече, те трябва да се презаредят. 

Важна особеност е, че артефактите и реликвите могат да се търгуват. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар