Crowfall: Що е то Centaur Legionnaire?


Crowfall показа видео, демонстриращо архетипа Centaur Legionnaire (Кентавър Легионер). В света на MMO игрите сме свикнали с всякакви същества, но подобен герой, за който да играем е трудно да се намери. Кентавърът ни е познат като същесво от гръцката митология. В играта му е отредена ролята на melee боец, т.е. той ще е в центъра на битката и ще воюва лице в лице с враговете. От специалната страница на класа можем да разберем, че кентавърът е воин-ветеран и обича да борави с дълъг топор, но също така владее лък, пика и меч. Той развива сила, ловкост и дух. Интелектът не му е приоритет. 

От видеото не можем да разберем много за бойните му умения, но от това, с което сме запознати трябва да допълним, че благодарение на особеностите на Crowfall, кентавърът ще превъзхожда някои от другите класове по тегло и при директен сблъсък с него, той ще може да го събори на земята или да го отхвърли на разстояние, нанасяйки му поражения. Тези бойци, съчетаващи мощ и бързина, ще са ядрото на всяка една армия и ще играят решаваща роля за изхода на битката с яростните си и помитащи враговете атаки.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар