Увековечават Леонард Нимой в Star Trek Online


Миналият петък прочутият актьор Леонард Нимой, изиграл ролята на Мистър Спок в сериала Star Trek, почина след боледуване. Разработчиците на играта са му изключително благодарни не само за озвучаването на едноименния персонаж в Star Trek Online, но и с вдъхновението, което им е дал.
Съвместно с играчите е решено на на мястото на фонтана на планетата Вулкан да бъде издигната статуя на Спок с надпис  "Live Long and Prosper." 

Същата статуя ще бъде издигната и на New Romulus с посвещението "The needs of the many outweigh the needs of the few". Освен това през следващата седмица черни флагове в Earth Spacedock, Qo'noS и New Romulus ще напомнят за загубата на прочутия актьор. 


Мемориална плочи ще бъдат поставени на същите тези места, на които ще бъдат изписани имената и на други членове на семейството на Star Trek, които са преминали отвъд. По този начин, ние се надяваме да отдадем почит към паметта на тези, които помогнаха за изграждането на Star Trek като културен, крайъгълен камък в днешни времена, пишат разработчиците.

В 21:00 ч. българско време можете да станете преки свидетели на откриването на статуите благодарение на прякото излъчване по Twitch.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар