Ще играем World of Warcraft безплатно!


В Азерот скоро ще се появи нов предмет: жетон WoW. С негова помощ играчите могат да обменят помежду си игрално време и злато - лесно и безопасно, съобщи Blizzard. Жетонът може да бъде намерен в игралния магазин за реални пари, а след това да се продаде на аукциона за злато. Когато другият играч го купи, той става личен и купувачът му може да получи месец игрално време.


Жетонът се въвежда, за да могат играчите, които са натрупали състояние в игрални пари, да ги използват за покупка на време. 

Жетоните ще се появят със следващия ъпдейт. На сайта на играта има публикувани и отговори на често задавани въпроси във връзка с нововъведението. От тях става ясно, че всички жетони ще са на една цена в злато на аукциона, която ще бъде обявена по-късно. Купувайки си жетон, вие няма да можете да го препродадете. Той веднага става личен и ще го намерите на пощата си.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар