Ужасяващият Zecallion ви чака във Vindictus


Вие устояхте на изкушението на злата Succubus Queen. Вие оцеляхте след срещата си с бруталния Blood Lord Reborn. Сега във Vindictus ви чака трети свиреп бос, който ще удари Niflheim. Zecallion е огромен звяр, който ще ужаси всеки войник, който е имал лошия късмет да го срещне в битка. 
Zecallion е облечен с тежка броня, въоръжен е с огромна алебарда и се защитава с непробиваем щит. Малцина се осмеляват да се сблъскат с него. Той ще отрази атаките ви с щита си и ще отвърне на удара ви с мощна контратака. Нужна е добра работа в екип и възможност да нанесете огромни поражения, за да нарушите защитната му стойка. Ако не успеете, пригответе се да понесете още болка, тъй като Zecallion ще набере още мощ. 

Защитните му пози не са единствения ви проблем, с който трябва да се справите. Zecallion е познат с легендарната си сила и може да премести планини. Заведете го под огъня на катапултите. Опитайте се да прихванете с куки и да оковете ръцете на is Zecallion, докато той замахва към вас. 
Чака ви тежка битка и вие трябва да се въоръжите със стратегия, за да успеете да го повалите.

Вижте го!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар