Пускат Black Deser и ArcheAga на български!


Разработчиците на очакваната MMORPG Black Deser обявиха решението си да пуснат играта на български език. То е продиктувано както от огромния интерес от страна на играчите в България, така и от очакваните приходи. Според данни на НСИ (Националния стъкмистически институт), достигнали до Корея, през април средната месечната заплата в страната ни ще нарасне с над 200%, а разходите на домакинствата се очакват да паднат с почти 100%. 



Създателите на друга популярна у нас игра - ArcheAga - последваха примера на колегите си и съобщиха, че сендбоксът им ще бъде преведен на български език. Те смятат да проведат мощна рекламна кампания по националните ни телевизии и радиа с цел да наберат още популярност в България. 



Социологическо проучване на агенция "Сода Харпис" сочи обаче, че ArcheAga се радва на интереса на над 47,5 % от жителите на България. Маркетолози са изчислили, че този ход на компанията ще увеличи приходите им като цяло с около 35% годишно само от българския пазар благодарение на увеличената потребителска способност на българина.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар