Божествената форма в Skyforge


Издателите на MMO Skyforge публикуваха нова статия, посветена на божествената форма. Както вече знаем, да станеш Бог не е лесен процес. Героят трябва да се сдобие със сила и могъщество и да усвои множество умения. 


Облик на бога

На началния етап безсмъртният може да избере едно от трите превъплъщения. По-късно този списък ще се разшири - богът ще може да се проявява във всеки един ипостас по избор, но пътят е дълъг и труден. Избирайте внимателно, тъй като формите са само три. 


Какво дава божествената форма? 

Пред вас са множество изпитания, но тези невероятни могъщество, сила и власт, които ще получите, си заслужават усилията. Ако героят ви е усвоил няколко класа, той ще получи значително преимущество - възможността да променя класа си по време на боя и да използва специални, улитмейт умения на различните класове. Приемайки божествената форма, героят става два пъти по-голям, скоростта му на придвижване се увеличава, а вместо обикновеното бягане и скокове, ще може да левитира. Здравето му значително ще се увеличи, а за обикновените атаки той става практически неуязвим. Боговете се лекуват по-бавно от безсмъртните. Те могат да бъдат победени и ще се върнат в обикновената си форма.

Повече подробности за божествената форма може да научите на фен сайта Skyforge Bulgaria.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар