War Thunder: Пригответе се за битката за Берлин!


Днес вече ви разказахме за бъдещата карта "Нормандия", където играчите в този симулатор на битки от Втората световна война ще се върнат във времето на операция "Овърлорд" и ето че разработчиците на War Thunder не ни оставят да скучаем. Сега те ни разказват за битката за Берлин, където ще трябва да завземем Райхстага. 



Берлин 1945 г. Попадайки в този град, вие ще забравите, че се намирате пред екрана на компютъра. Военната обстановка и атмосферата са пресъздадени изумително точно и още от първите секунди се чувстват горещината и дима от пожарите. Навсякъде се виждат изгорели остатъци от танкове и самолети, следи от бомбардировки и артилерийски обстрел. 



Берлин ще е първата изцяло градска танкова локация в War Thunder и битката ще се води на открития площад край Райхстага. Но даже и тук ще може да се намери място за притаения "унищожител на танкове". Сред руините опитният командир винаги може да открие маршрут, за да удари врага от към фланга. Сред изгорелите дървета и разбитите площази трудно ще се скриете от ударите на авиацията, затова изтребителите на вашите съюзници трябва да защитят танковете от вражеските самолети.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар