Warhammer: End Times - Vermintide: Посрещнете Victor Saltzpyre - безмилостният Witch Hunter


Разработчиците на Warhammer: End Times — Vermintide разкриха подробности около новия герой Victor Saltzpyre. Той е безмилостен ловец на вещици и е повел личен кръстоносен поход срещу плъхоподобните хора, ръководен от причини, които предпочита да не споделя. Той е член на Ордена на Сребърния Чук. За разлика от останалите Ловци, той няма възражения да работи с другите раси. Според него целта оправдава средствата, и той е готов да воюва рамо до рамо с всеки, който не е изключителен враг на Сигмар и Империята.


Виктор е облечен в кожени дрехи и разполага с пищови, и рапира. Пищовите са част от арсенала на всеки Ловец на вещици, а рапирата е оръжие, което е отлично за близък бой. За да му осигурят гъвкавост и възможност на играчите да играят с него както им е удобно, разработчицте са добавили към арсенала му голям меч,  арбалет и едноръчна секира. 
Warhammer: End Times — Vermintide ще е co-op шутър и Melee Game от първо лице. В нея ще воюваме с плъхоподобните същества, наречени Skavens. 

Във Vermintide градът Ubersreik е под обсада. Играчите ще имат възможноста да избират измежду пет героя, всеки един от тях със собствен стил и възможности. Работейки заедно в екип, играчите трябва да използват своите индивидуални възможности, за да оцелеят в апокалиптично нашествие на безмилостните и гладни, плъхоподобни Skaven.Тя се очаква да излезе през втората половина на 2015 г. Warhammer: The End Times – Vermintide ще е предназначена както за PC, така и за конзолите Xbox One и PlayStation 4.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар