Пускат WoW жетоните на аукциона с начална цена от 30 000 злато


WoW жетоните идват днес в САЩ, Латинска Америка, Австралия и Нова Зеландия. Те ще се продават по $20 USD парчето в магазина на играта. Началната им цена на аукциона ще е 30 000 злато за този регион. Купените жетони можете да изложите за продажба на аукциона на вашия регион в раздела "Игрално време". Впоследствие стойността им постепенно ще се променя динамично в зависимост от търсенето и предлагането. На кратко, ако има по-високо предлагане от търсенето, то цената им ще "падне". Ако се изкупуват по-бързо от колкото се поставят на аукциона, то цената им ще "скочи".В началото ще има ограничение за покупка на 10 жетона за 30-дневен период от време, но то ще бъде променено с течение на времето. 
Останалите региони ще получат токените след американския регион в течение на няколко седмици. Подробности за всеки отделен регион ще бъдат публикувани по-нататък с времето. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар