Картечен пистолет Beretta MX4 Storm в Warface


Картечният пистолет MX4 Storm е разработен и произведен от световноизвестната италианска фирма Beretta. Първоначално оръжието е било представено на широката публика през 2011 г. на изложението IDEX 2011, където предизвикало фурор. В резултат на това индийското вътрешно министерство поръчало 34 000 единици от това оръжие. 

Корпусът на оръжието е от леки композитни пластмаси, което намалява съществено теглото на картечния пистолет. Освен това то се зарежда със стандартни пистолетни пълнители и подхожда за ползване както с дясната, така и с лявата ръка. 



Конструкцията му е идентична с карабината Beretta CX4 Storm, която се появила малко по-рано на пазара за гражданско оръжие. Двете оръжия ползват автомат със свободен затвор. 
В настоящето Beretta MX4 Storm се използва не само от индийската полиция, но и от националната гвардия на Венецуела, полицията в САЩ и т.н. 



Сред преимуществата му са високата скорострелност и добра точност. Сред недостатъците са бързия разход на боеприпаси при стрелба на дълги редове.

На това оръжие може да се насладите в шутъра Warface.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар