Skyforge: Зони с аномалии


Разработчиците на екшън MMO Skyforge продължават разказа си за high-end-приключенията. Този път те ни обясняват за аномалните зони. Тези открити местности привличат чудовищата от минали нашествия. Сражавайки се тук с извънземните врагове, вие ще събирате награди, които позволяват с чест да се изправите в предстоящите битки с нашествениците, а също така и да се доближите до така жадуваната божествена форма. 

В тези зони са били открити ефирни резонатори, които се явяват мощни източници на сила. Боговете са се научили да преработват ресурсите, получени от тях и по този начин да добиват искри за своите атласи на развитие. Тези източници са създали аномалии и тези изблици на енергия са се оказали крайно привлекателни за чудовищата. На Елион надали ще намерите място, където силните същества от различни армии могат да се срещнат в такива количества. 

За да активирате един от резонаторите и да се справите със силните врагове, ще ви е нужно да съберете група от пет бога. За това не е задължително да сте член на пантеон и да събирате група. Общият щаб на аномалните зони е храма на Теса. Именно тук се събират боговете, желаещи да се отправят на това приключение. Обединили се веднъж в отбор, вие може да се телепортирате в аномалните зони и да се доберете до резонатора. По-нататък, ръководейки се от получените задания, вие ще водите определени групи от чудовища към резонатора. Унищожавайки ги край него, вие ще му позволите да изработва необходимите ресурси, докато останалите групи чудовища в областта стоят на разстояние.



Наградата си може да съберете веднага, а можете да оставите за натрупване и умножаване, изпълнявайки задачите си последователно, едно след друго. По този начин за кратко време ще съберете повече ресурси. 

Към наградите за чудовищата, убити край резонатора, може да се добавят трофеи от епическо качество. С течение на времето ще можете да се впускате все по-дълбоко в местността и да си водите още групи чудовища, които ще са по-силни и ще дават по-яки награди. Всяка аномална зона има свое "сърце" - подземен храм. Там се намират най-мощните резонатори, способни да изработват и по-добри награди. Там естествено са и най-опасните чудовища.

За да се сражавате с чудовищата в аномалните зони, трябва да развите "тактически усет". Той ще ви позволи да преодолявате защитата на високолевълните чудовища. Колкото са по-силни, толкова повече "тактически усет" ви е необходим. Усилител за тази характеристика вие ще получите в специално обучаващо задание. Освен това усилител може да получите, събирайки специални предмети в рейдовите приключения. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар