Neverwinter: Враг пред портите


"Ако познаваш врага и познаваш себе си, не трябва да се страхуваш дори от хиляди битки.", е казал великият пълководец Сун Дзъ. Създателите на Neverwinter ни предлагат да опознаем враговете, с които ни предстои да се сблъскаме в новия ъпдейт Strongholds.

Първото, което ще открият членовете на гилдията, пристигайки в крепостта си е, че областта на около гъмжи от орки от клана Many-Arrow. Играчите ще трябва да отблъскват техните набези по време на различните Heroic Encounters, които ще намерят на картата, включващи връщане на откраднати припаси, спасяване на жители от плен в оркските лагери, удържане на позициите заедно със стражите и т.н.

С това обаче нищо не свършва. Развивайки гилдията си, ще отворите нови страници от нейната история и с течение на времето ще можете да прогоните орките. Е, от време на време, отделни отряди ще ви досаждат, но пред портата ви се задава нов враг.


Огромна армия от наемници ще пожелае да разграби вашите запаси и да убие всички, които са свързани с гилдията ви. Някой е силно заинтересован да разграби богатствата на гилдията, а членовете й ще трябва да се изправят в защита на своите земи. 

Орките и Заморските наемници са само две от петте групировки, които ще ви нападат. 

Пълната статия враговете в новия ъпдейт може да откриете на страниците на Neverwinter Bulgaria, където ви чака и интересен материал за гилдейската хазна.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар