Играта Neverwinter вдъхнови български автор за продължение на романа му


MMORPG играта Neverwinter вдъхнови българския автор Анатоли Кръстев да започне продължение на романа си „Ернам”. Анатоли се е вдъхновил за продължение на своя роман именно след като попада на руските сървъри на играта. Там той създава своята героиня Алиция, позната ни от „Ернам”. Кратък текст от черновата бе публикувана на страниците на Neverwinter България.

Алиция, позната ни от "Ернам", пресътворена в Neverwinter

MMORPG News пожелава успех на г-н Кръстев в начинанието му. Всички фенове на фентъзи жанра вече очакват с нетърпение продължението на романа, написан заедно с адвокат Тодор Касабов, на когото сухата материя на правото, не е попречила на въображението му.


Авторите на "Ернам" - Анатоли Кръстев (вляво) и Тодор Касабов (вдясно).

 „Ернам” е издадена от „Изток-Запад” през 2012 г. Действието в романа се развива на Ернам – паралелен на нашия свят,  еднакъв и в същото време безкрайно различен; свят на магии и магьосници, на превъплъщенци и на обикновени хора, на воини и на предатели, на доблест и коварство.Далеч назад във времето легендарният шумерски герой Гилгамеш извършва един от най-ярките си подвизи: убива страховитото чудовище Хувава.

Това става причина за поредица от събития, чиято развръзка е на прага да настъпи едва в наши дни – ала не само в нашия свят. Последиците от това геройство ще дадат отражение и на съдбата на Ернам – паралелен свят, 

На помощ е призован младият Антон. Той има да учи много, а времето на Ернам изтича... Антон ще трябва да открие у себе си неподозирани способности, да взема съдбоносни решения, да убива и оцелява, докато открие, че е пионка в сложна игра на живот и смърт. Той ще се изправи пред битка – не само за собственият си живот и не само за любовта, която е срещнал на Ернам.

Залогът ще се окаже много по-голям. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар