Сървърите на ELOA отварят на 17 ноември в 12 ч. българско време


Откритият бета тест на ELOA (Elite Lord of Alliance). Сървърите ще "отворят врати" за желаещите в 12 ч. българско време (10 ч. UTC). Тези, които са участвали в закрития бета тест, няма да свалят наново клиент, а само ще го обновят. Откритите бета тестове се очакват да продължат една седмица и ако протекат добре, то играта ще премине към официален релийз, при което няма да има wipe на героите. Издателите от Webzen се готвят да я пуснат на френски и немски, но това ще стане след релийза, тъй като има огромно количество текст за превод.

Желаещите да се включат в откритите тестове могат да се регистрират на сайта на играта и да свалят клиента. Осен това може да харесате страницата им във Facebook и да се включите на форума.

В Elite Lord of Alliance ще може да изследвате шест достатъчно големи зони, да пробвате герои от четирите раси и петте класове, да се включите в PvP сраженията и т.н. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар