Наближават битките между пантеоните в руския Skyforge


Съвсем скоро ще започнат състезанията между безсмъртните на Елион. В руския Skyforge ще се появят дългоочакваните битки между пантеоните. Наградите за участие в тези битки няма да оставят равнодушен никого. Стартовият награден фонд от разработчиците като за начало ще е 500 000 рубли, но той може да се увеличи от продажбата на специални предмети в играта. Крайната сума от паричната награда ще бъде разпределена според резултатите от сезона сред трите най-силни пантеона. По време на битките участниците ще получават допълнителни награди: нови транспортни средства и ресурси, необходими за развитието на героя. Пантеоните, заели призови места, ще могат да избират бонусите, които да бъдат вкарани в играта. Някои от тях ще влияят на хода на боя, други дават някои особени способности и умения. По този начин именно пантеонът-победител ще определя в значителна част по-нататъшните правила на играта.

Един сезон ще продължава около три месеца и ще се дели на три етапа. Победителят ще бъде определян в края на целия този период. Играчите ще трябва да участват в различни активности и да доминират над останалите, за да спечелят. 
Най-силният пантеон ще може да пусне в орбита около Елион станции, които могат да повлияят на играта. По този начин пантеонът ще запише името си в историята на играта, тъй като той ще избира какви възможности да се появят на сървъра. 
Всеки месец ще се провежда битка на пантеоните. Приемайки участие в нея, пантеонът може да завладее територия, която ще им носи ресурси. Участвайки в различните PvP- и PvE-състезания и заемайки място в ТОП 10, пантеонът получава право да залага на златните храмове и да воюва за правото да ги завладее. Тези храмове са разположени над познати местности като Ланберската гора, низината Рокул и долината Узуни. Останалите ще получат възможност да се състезават за по-малки меснтости, които дават по-малки преимущества.
Местността, завладяна от даден пантеон, ще бъде отбелязана с герба на собственика си. Най-добрите участници пък ще получат свои бюст-паметници в Информатория. Завоевателите обаче ще трябва да защитават териториите си, тъй като враговете ще ги нападат с цел грабеж на ценните ресурси, необходими за пускането на орбитална станция. 

Членовете на пантеон, който първи успее да победи едно от древните чудовища от изкривяванията, ще получат невероятен бонус за изследване, така че да ускорят пуска на орбиталната си станция. Тези, които по-късно се справят, също ще получат бонус, но той съответно няма да е така голям.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар