Добавят Underdark в Neverwinter!


Допълнението Underdark се инсталира в момента в MMORPG Neverwinter. Предполагаемото време за добавянето на ъпдейта е четири часа, съобщиха издателите. С него в играта ще бъде добавена сюжетната линия от куестове "The Dwarven King", написани от писателя Р.А. Салваторе - авторът на серията романи за Дризд До'Урден. Те ще са достъпни за играчите, достигнали 60-то ниво.

В Neverwinter идва и новата кампания Underdark, която ще е достъпна за играчи от 70-то ниво. При изпълнението й ще можете да получите нови бонуси към характеристиките на героя си и нова екипировка, необходима, за да отблъснете нашествието на ордите от демони от Бездната.

В играта ви очакват нови, героични сблъсъци с демоните, които ще можете да срещнете в зоните Dread Ring, Dwarven Valley, Icewind Pass, Well of Dragons и Strongholds. Две нови сражения ви очакват също така. Това са Throne of the Dwarven Gods и Prophecy of Madness, предназначени за герои, достигнали 70-то ниво. 

Demogorgon - принцът на демоните - е освободен от Бездната и вие трябва да го върнете обратно. Този рейд бос е предназначен за 10 играча. Бъдете внимателни, тъй като той владее някои необичайни трикове, но победата над него си заслужава, тъй като ви очакват добри награди.

Нова изненада има и за любителите на ПвП. Това е новата карта: the Spore Tower! 

Подробна информация за ъпдейта може да намерите на официалния сайт на играта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар