World of Warcraft: Legion излиза през лятото на 2016-та?


Предварителните поръчки за новия експанжън World of Warcraft: Legion могат да се правят на Battle.Net, а на изложението BlizzCon 2015 беше показан трейлър за допълнението. Съдейки по него,можем да очакваме, че то ще излезе през лятото на 2016 година.

Покрай всичката нова информация, свързани с промените в игралния  свят на World of Warcraft в експанжъна Legion на BlizzCon 2015 разкриха нови детайли за класа Demonhunter. 
Този клас ще започва игра с помоща на сюжетен ивънт, по време на който ние ще омжем да изучим възможностите му и да изкараме наяве възможностите му, които ще използваме по време на битките.

Сюжетната линия ще свърже Burning Crusade и Legion, а нейната част ще се проведе в зоната Mardum, бивш затвор за демоните. В края на това приключение Илидан лично ще ви създаде епичен маунт Felsaber. След това можем да изберем страната си и да изпълним куест за собствени артефакт уорглейвс, оръжието на Ловеца на Демони.

Ранен достъп до класа може да получите, оформяйки предварителна поръчка за ъпдейта World of Warcraft: Legion.
При старта на World of Warcraft: Legion ще са ни достъпни два рейда - нам Val'sharah съдържа седем боса и той ще бъде включен две седмици след старта на сървърите, а първият бос ще бъде дракона Pestilence Worm. Вторият рейд е Suramar Palace, който ще стане достъпен след определено време, през което играчите ще се обзаведат с вещи, необходими за прохождането на всичките му десет боса. Освен това ще бъдат достъпни десет дънджъна в допълнението по време на старта, като пет от тях ще могат да бъдат преминати от играчи, достигнали максималния 110 левъл.  


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар