Играчи ще търгуват skill points в EVE Online от февруари


Няколко месеца назад разработчиците на EVE Online публикуваха статия, в която предложиха за разглеждане концепция за търгуването на skill points. Тя предизвика обсъждане, от което станало ясно, че мнозина са видели потенциалните преимущества на концепцията и са готови за промени в играта, повишаващи привлекателността на EVE Online за начинаещите пилоти. От февруари тази възможност ще бъде въведена, съобщиха разработчиците от ССР.

Всеки желаещ да се сдобие със skill points за своя пилот ще трябва да си вземе специален инжектор (Skill Injector) от друг играч, който го е поставил за продажба в търговската система. Собственикът му може да се възползва от него и да попълни запаса си, като инжекторът ще бъде изразходван.



Ако искате да продадете част от точките си и у вашия пилот има над 5 милиона, то ще ви е нужен екстрактор. Той се продава в магазина, но след покупката му може да го продадете в търговската система на играта, като крайния потребител може да избира валутата, която да използва при покупката му: ISK или аурум. Получили екстрактора, вие може да се възползвате от него: ще се появи нов прозорец, в което са показани всички ваши навици. Вие отбелязвате навика за екстракция, докато не се съберат 500 000 СП. Натискате клавиша "Приемам".


Вероятно мнозина ще искат да знаят цената на екстактора, но тя ще бъде обявена по-късно преди появата на ъпдейта.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар