Какво да очакваме в Blade & Soul?


Blade & Soul вече е на западния пазар и сървърите й са препълнени. През това време се появи трейлър, показващ какво можем да очакваме в играта в близко бъдеще.

Екипът, разработващ Blade & Soul, се кани да добави серия от събития, като първото от тях ще е Mushin’s Tower - соло дънджън. Друг дънджън ще е фокусиран върху  Bloodshade Harbor фракцията и ще се преминава от шест човека в нормален режим, а по-късно ще бъде добавена възможността за режим с -по-висока трудност, който ще е предназначен за четирима. Очаква се и инстанс за 24 персонажа, наречен Naryu Labyrinth.

По-късно през годината виртуалният свят на Blade & Soul ще се обогати с нов континент, наречен Silverfrost Mountains, който ще дойде с първия експанжън. Тогава максималното ниво на развитие на героя ви ще се вдигне от 45-то до 50-то. Също така по-късно през годината се очаква и новия клас Warlock.

Заедно с тези новости Blade & Soul ще излезе на арената на електронните спортове. Играчите ще имат възможността да се състезават във формати 1v1 и 3v3. NCsoft организира Световен шампионат през миналата година, на който играчи от Корея, Китай, Япония и Тайван се бореха за спечелването на награден фонд от $40,000. През тази година играчите от Северна Америка  и Европа ще бъдат добавени в турнира. Екипировката няма да е важна на арената, а само уменията на играчите.

Вижте трейлъра!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар