Предлагат на Конър Макгрегър 2 млн. долара да се бие в Русия на 17 юни


Конър Макгрегър е бил поканен да се бие в Русия от промоутъра Fight Nights. Това съобщи пред matchtv.ru Камил Гаджиев, главен продуцент на Fight Nights. Ако Конър се съгласи той ще се изправи срещу Расул Мирзаев на 17 юни. Въпросите обаче са няколко: Кой ще позволи на Макгрегър да вземе участие? И за какво му е на ирландеца да се бие в руското шоу?

На тях отговаря Гаджиев пред matchtv.ru :

"Вероятност боя да се състои има. Разбира се всичко завии от това как ще се развият преговорите на Конър с основния му работодател - UFC. Предложението ни обаче ще го заинтересува...Американските зрители са готови да гледат всеки един бой с участието на Конър, а този бой няма да остави равнодушни нито американците, нито ирландците. Расул е съперник, който ще покаже, първо, много здрав бой, а второ, ще е добра проверка за Конър...Макгрегър никога не е бил против да се бие против добри бойци и от боеве не е бягал. Материалната част също не е за пренебрегване. Конър е от хората, които искат да спечелят от това, което умеят да правят добре."

Гаджиев потвърди, че организацията Fight Nights ще плати 2 млн. долара за участието му в турнира, на който ще се бие и "Императора" Фьодор Емиляненко. Общият бюджет на мероприятието за пример възлиза на 5 млн. долара.


Самият Расул Мирзаев заявява, че може да нокаутира Конър в стойка, макар че самият той е борец. "Обичам да работя в стойка и да дам на публиката зрелище. Мисля, че мога да нокаутирам Макгрегър в стойка". 


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар