Воювай със страховития Т-14 "Армата" в Armored Warfare


Ъпдейт 0.15 добави нова клонка с 10-ниво машини в танковата Armored Warfare. Играчите в европейската и американската версии вече могат да се обзаведат със страховития Т-14 "Армата", докато тези в руската версия вече го направиха през април. 



Освен този танк играчите могат да се сдобият с израелския премиум танк Merkava 2B, който ще се появи в клонката за 7-мо ниво. Merkava Mk. 2B е въоръжен със 105-мм нарезно оръдие L7. Освен, че е способен да води точен огън и добрата си защита, танкът се отличава с висока подвижност, благодарение на мощния двигател AVDS-1790-6A. "Колесницата" ще ползва и димни гранати. Той е удобен за водене на бойни действия от втора линия в качеството си на снайпер, а премиум статусът му ще обезпечи на собственика си добра печалба в опит и пари. 


Най-новият руски танк Т-14 беше официално представен на миналогодишния Парад на победата в Москва на 9 май. Разработката му започна след закриване на проекта Т-95 и продължи няколко десетилетия. Той се отличава с цял куп технически решения, в това число - бронирана капсула за екипажа, напълно необитаем купол и уникален  КАЗ. 

Две нови PvE мисии ви очакват в играта. Това са "Прометей" и "Полураспад". Действието на "Прометей" се разива на тропически остров, където отряд от играчи трябва да обезпечи сигурността на важна мисия - транспортирането на ядрени бойни глави. За ограничено време силите на съюзниците трябва да разтоварят товара от кораб, а след това да го натоварят на свой транспорт. Отрядът обезпечава прикритието и защитава товара от нападение. Тип на мисията- отбрана на точки. 

Пълният списък с нововъведенията може да видите на официалния сайт.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар