Професионални геймъри съветват Activision за Call of Duty: Infinite Warfare


Професионални геймъри вече играят Call of Duty: Infinite Warfare. Тяхната задача е да тестват и да оценяват новото съдържание, като съветват разработчиците в различни аспекти на геймплея относно баланса, места за респаун и т.н. 

"Те играят на високо ниво! Те могат да предскажат, къде ще се възкреси противника и как именно трябва да се контролира картата, за да може точката на респауна да се появи на точно определеното място. Помагат ни и регулирането на баланса, оръжията и останалото съдържание - за всичко имат собствено мнение", коментира Джей Пуриер, ръководител на отдела за електронен спорт към Activision.

Call of Duty: Infinite Warfare се очква да излезе на 4 ноември за PlayStation 4, Xbox One и РС.

В последните години Activision-Blizzard активно развива Call of Duty и други проекти в качеството им на дисциплини по електронни спортове и даже придоби платформата Major League Gaming. 

В същото време трейлърът на Infinite Warfare събра над 2,3 милиона неодобрения на YouTube и зае "престижното" второ място в списъка с най-омразни видеоклипове за всички времена и народи. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар