F.R.A.G. ще е антишутъра на Allods Team


Какво е антишутър? Това ще разберем от новата игра F.R.A.G., създадена от Allods Team. В игровия сленг думата frag означава убийството на противников играч в шутърите. Издателите от Mail.ru вече приемат заявки за участие в бета тестовете на новия проект. За целта вече е пуснат сайт на играта, подробности за която ще разберем след един ден според таймера, отброяващ времето. 



Играта е създадена от екип разработчици от самата Allods Team и разработката дълго време е била пазена в тайна.

"Имайки зад гърба си многогодишен опит с работа в игралната индустрия, в един момент ни се прииска да поработим в нов жанр за Allods Team. Тогава се появи и идеята за F.R.A.G. От самото начало ние работихме по проекта, който ще предложи нов формат на игра, различен от установените правила в жанра. Вътре в екипа ние създадохме понятието "антишутър". То отразява необикновения геймплей, който играчите скоро ще оценят сами", заявава Илья Вайсман, ръководител на проекта F.R.A.G. пред IGN.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар